Bookingregler

Reglerne gælder her i Dronninglund Tennisklub:

  1. En booking er en reservation af én bane i én time. Bemærk at det kun er muligt at reservere fra et helt klokkeslæt (for eksempel: 10:00-11:00).

  2. Kun medlemmer kan booke baner på hjemmesiden og som regel først, når kontingentet for sæsonen er betalt (dog kan der for nyindmeldte medlemmer dispenseres herfra i en kort periode).

  3. Hvis du ikke er medlem, men stadigvæk ønsker at spille eller booke en time, så kan du henvende dig i Skovkiosken ved siden af tennisanlægget. Her kan du også låne tennisketsjere og -bolde.

  4. Du kan have maksimalt fire (4) aktive bookinger ad gangen. Dine aktive bookinger kan ses under 'Mine reservationer', når du klikker på dit navn øverst til højre, mens du er logget ind.

  5. Du kan booke højst 7 dage frem.

  6. Klubaktiviteter på anlægget (faste træningstider og arrangementer) er undtaget fra pkt. 4 og pkt. 5.

  7. I single (2 spillere) er begge spillere noteret for bookingen. I double (4 spillere) skal alle 4 spillere påføres bookingen. Spillepartner(e) vælges af det medlem der foretager reservationen.

  8. Hvis I ikke ønsker at benytte jeres reservation, så bedes I slette den (se 'Bookingvejledning' pkt. 9), hvorved andre medlemmer kan få glæde af banen.

  9. Hvis banen ikke er taget i brug senest 10 minutter efter påbegyndt reservationstid, så betragtes den som frigivet til andre spillere i den time.


God fornøjelse!

Juni 2018
Bestyrelsen