Bookingregler

Reglerne gælder i Dronninglund Tennisklub:

  1. Kun medlemmer kan booke baner på hjemmesiden og som regel først, når kontingentet for sæsonen er betalt (dog kan der for nyindmeldte medlemmer dispenseres herfra i en kort periode).

  2. Hvis du ikke er medlem og stadigvæk ønsker at spille eller booke en time, så kan du henvende dig i Skovkiosken ved siden af tennisanlægget. Her kan du også låne tennisketsjere og -bolde.

  3. En booking er en reservation af én bane i én time. Bemærk at det kun er muligt at reservere fra et helt klokkeslæt (for eksempel: 10:00-11:00).

  4. Du kan have maksimalt fire (4) aktive bookinger. (Du kan se dine aktive bookinger ved at klikke på dit navn øverst til højre, mens du er logget ind, og vælge 'Mine reservationer'.)

  5. Du kan booke højst syv (7) dage frem.

  6. I single (2 spillere) er begge spillere noteret for bookingen. I double (4 spillere) skal alle 4 spillere påføres bookingen. Spillepartner(e) vælges af det medlem der foretager reservationen.

  7. Hvis I ikke ønsker at benytte jeres reservation, så bedes I slette den (se 'Bookingvejledning' pkt. 9), hvorved andre medlemmer kan få glæde af banen.

  8. Hvis banen ikke er taget i brug senest 10 minutter efter påbegyndt reservationstid, så betragtes den som frigivet til andre spillere i den time.


God fornøjelse!

April 2019
Bestyrelsen