Info om Klubben

Beliggenhed, baner & klubhus

Adresse på tennisanlægget: Slotsgade 9, 9330 Dronninglund

[Klik på billedet for at se det i oprindelig størrelse.]

Dronninglund Tennisklub tilbyder mulighed for at spille tennis på velplejede baner i naturskønne omgivelser, med Skovkiosken og skoven som naboer. Klubben har tre grusbaner (bane 1, 2 og 3) og et asfalteret areal med en stor slåmur og en minitennisbane. Desuden råder klubben over et klubhus med omklædningsrum, opholdsrum og et lille køkken.

[Klik på billedet for at se det i oprindelig størrelse.]

Bestyrelse & administration

Dronninglund Tennis ledes og administreres af bestyrelsen og de udvalg der varetager klubbens nøglefunktioner.

Tennisklubben er medlem af Danmarks Idrætsforbund (DIF), Dansk Tennis Forbund (DTF) og Jyllands Tennis Union (JTU), hvilket giver mulighed for at deltage i tennisstævner, turneringer, udviklingsprojekter og uddannelse.

Hvis der er noget, du savner, eller noget, du har lyst til at give en hjælpende hånd med, så tøv ikke med at kontakte bestyrelsen.

Sociale arrangementer & klubsamarbejde

Dronninglund Tennis har en bred vifte af tilbud til medlemmerne: træning for ungdomsspillere og seniorer, voksenintroduktion, forælder-barn-instruktion og tennislejr. Sidst på sæsonen runder vi af med årets klubmesterskab og derefter sæsonafslutning.


[Klik på billederne for at se dem i oprindelig størrelse.]

På dame- og herresiden samarbejder Dronninglund Tennisklub med Brønderslev Tennisklub om endagsturneringer med spisning om aftenen i henholdsvis maj og august måned.