Velkommen hos Dronninglund Tennis!

Tilbage i 2014 lancerede vi online booking, så vores medlemmer fik mulighed for at reservere baner online. Samme år pillede vi den fysiske bookingtavle ned, og siden da har det derfor kun været muligt at booke baner her på hjemmesiden.

Hvem kan booke online?
Online booking (se menupunktet Banebooking) er primært for medlemmer som har betalt kontingent for indeværende sæson, bestyrelsen samt vores trænere og æresmedlemmer.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så er du velkommen til at kontakte bestyrelsen. Du kan benytte menupunktet Kontakt, hvis du er usikker på, hvem din forespørgsel er til.

God fornøjelse! :-)

Seneste nyt

5. maj 2019
Bane 3 kan igen bookes fra og med mandag den 6. maj 2019. Pas på banerne, før I spiller - og efter I har spillet. Hvis I er i tvivl, så er der hjælp at hente i Info om Banepleje (som ligger under Banebooking).

2. maj 2019
Lørdag den 4. maj 2019 er Tennissportens Dag. Den markerer vi her i klubben med et arrangement kl. 10-14, hvor vi tilbyder instruktion og vejledning. Se de to sider: Tennissportens Dag og Voksenintroduktion (som ligger under Aktiviteter).

Tilbud om instruktion for nybegyndere såvel som let øvede ses i klubhuset.

Vi krydser fingre for, at vejret arter sig. :-)

Venlig hilsen
Bestyrelsen

Hvordan bliver jeg medlem?

Hvis du ønsker at blive medlem af Dronninglund Tennisklub, så skal du blot kontakte vores formand Karen Axen eller kasserer Marianne Kvist. Se under Medlemskab i menubjælken.

Hvordan logger jeg ind og booker?

Følg blot fremgangsmåden i bookingvejledningen her. Se også de enkelte undersider til Banebooking i menubjælken. Bemærk, at du først kan booke baner, når du er logget ind.

Gæstespil

Hvis du ønsker at benytte banerne som gæst, kan du henvende dig i Skovkiosken ude foran tennisanlægget. Dér booker og betaler du for din bane (100 kr. i timen).