Velkommen hos Dronninglund Tennis!

Tilbage i 2014 lancerede vi online booking, så vores medlemmer fik mulighed for at reservere baner online. Samme år pillede vi den fysiske bookingtavle ned, og siden da har det derfor kun været muligt at booke baner her på hjemmesiden.

Hvem kan booke online?
Online booking (se menupunktet Banebooking) er primært for medlemmer som har betalt kontingent for indeværende sæson, bestyrelsen samt vores trænere og æresmedlemmer.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så er du velkommen til at kontakte bestyrelsen. Du kan benytte menupunktet Kontakt, hvis du er usikker på, hvem din forespørgsel er til.

God fornøjelse! :-)

Seneste nyt

Det er blevet efterår - og træningssamlingerne er slut for i år. Der har været afslutning for ungdom og damerne - men herrerne mangler klubmesterskab i A-rækken. Husk at det stadig er muligt at spille tennis helt ind til og med uge 42, hvis ellers vejret tillader det.

Den 2. november kommer Kulturkaravanen til Dronninglund og Tennisafdelingen vil være en del af karavanen - og  20 tennisspillere har tilmeldt sig muligheden for at få lidt ballet ind i tennisspillet. Det skal ikke være så kedeligt! Gå ikke glip af denne oplevelse - så hold øje med programmet i lokalavisen.  

Venlig hilsen
Bestyrelsen

Hvordan bliver jeg medlem?

Hvis du ønsker at blive medlem af Dronninglund Tennisklub, så skal du blot kontakte vores formand Karen Axen eller kasserer Marianne Kvist. Se under Medlemskab i menubjælken.

Hvordan logger jeg ind og booker?

Følg blot fremgangsmåden i bookingvejledningen her. Se også de enkelte undersider til Banebooking i menubjælken. Bemærk, at du først kan booke baner, når du er logget ind.

Gæstespil

Hvis du ønsker at benytte banerne som gæst, kan du henvende dig i Skovkiosken ude foran tennisanlægget. Dér booker og betaler du for din bane (100 kr. i timen).