Privatlivspolitik

21. maj 2018 (Gældende)

Dronninglund Tennisklubs privatlivspolitik som PDF til download:

Privatlivspolitik-21-05-2018

Hvis du mangler Adobe Acrobat Reader til at åbne dokumentet, så kan du downloade programmet fra den officielle side her.

Hvorfor har vi lavet en privatlivspolitik?

Anledningen er, at EU's nyeste persondataforordning, GDPR (General Data Protection Regulation), træder i kraft fredag den 25. maj 2018. For Dronninglund Tennisklub betyder det, at vi som idrætsforening er omfattet af pligten til at informere jer som medlemmer og trænere om vores behandling af jeres personoplysninger (oplysningspligt).

Ofte stillede spørgsmål

Se Datatilsynets liste over ofte stillede spørgsmål om databeskyttelse.

Medlemslister

Den fysiske medlemsliste på opslagstavlen i klubhuset viser medlemsnummer, navn, årgang (ungdomsspillere), telefonnummer (hvis du/I har oplyst det til os) og medlemsgrupper. Ud fra listen kan I danne jer et overblik over medlemstallets fordeling på ungdomsspillere og seniorer (med forbehold for ændringer siden ajourføringen), og I kan kontakte hinanden for at aftale kamptidspunkter eller andre sociale aktiviteter. Den elektroniske medlemsliste med alle almindelige personoplysninger på alle medlemmer, som vi har registreret i systemet, har kun vores administration (Administrator) adgang til. Som medlem har du adgang til dine egne oplysninger (se nedenfor).

Hvad skal jeg gøre som medlem?

Vi anbefaler, at du læser vores privatlivspolitik her (eller via kolonnen ude til venstre), så du er bekendt med, hvad vi har vedtaget i forhold til behandling af personoplysninger, og hvilke rettigheder du har efter EU's nye persondataforordning. Det kan måske være rart for dig at vide, netop hvilke af dine personoplysninger vi har, hvorfra vi får dem, og hvorfor og hvor længe vi opbevarer dem.

Kan jeg selv rette mine personoplysninger, hvis der er fejl eller mangler i dem?

Ja, når du er logget ind, kan du se de personoplysninger, som vi har registreret om dig (lige bortset fra køn og indmeldelsesdato), ved at klikke på dit navn øverst til højre og vælge 'Ændre indstillinger'. Hvis du foretager ændringer, så husk at trykke på den grønne knap 'Gem' (nederst), når du er færdig. Hvis du har ændret dit brugernavn, så husk det nye, når du fremover vil logge ind. Det er dit ansvar, at dine personoplysninger er korrekte, især din e-mail og Mobil (kommunikation) samt Fødselsdato (hvis vi skal genskabe standard-kodeord).

Kan jeg selv ændre mit medlemsnummer & kodeord?

Du kan ikke ændre dit medlemsnummer (men du kan ændre dit brugernavn, se ovenfor). Kodeordet kan du ændre ved at klikke på dit navn øverst til højre og vælge 'Ændre kodeord'. Hvis du har ændret dit kodeord og trykket på 'Gem', så husk det nye, når du fremover vil logge ind.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til medlemslisterne, til privatlivspolitikken eller til de personoplysninger, som vi har registreret om netop dig eller dit barn, så er du naturligvis velkommen til at henvende dig til bestyrelsen.